historiek


De firma werd opgericht in 1967 als kleine eenmanszaak.  Door de jaren heen en als gevolg van het vele werk werd de zaak en het personeel uitgebreid.

In 1998 nam de tweede generatie de fakkel over en werd de éénmanszaak omgevormd naar bvba.  Willemyns decoratie- & afwerkingsbedrijf bvba werd de nieuwe naam.

Zoals in elk jong bedrijf waait sindsdien ook hier een wind van vernieuwing en verandering.  Onze kijk op perfectie en verzorgde afwerking blijft echter dezelfde.  Dit is dan uiteindelijk ook onze grootste troef.  Ons klantenbestand bestaat inmiddels uit de meest uiteenlopende referenties.  Zowel particulier als industrieel is ons niet onbekend.

Het voortbestaan van onze firma danken wij voornamelijk aan ons kwalitatief schilderwerk, maar ook aan ons cliënteel dat blijft vertrouwen in ons stellen.  Wetende dat schilderwerk nog steeds berust op vakmanschap, hebben wij dan ook een team van vakmensen ter beschikking staan om al uw verwachtingen, met zorg en liefde voor het vak, in te lossen.

webdesign JMA